En sann kärlekshistoria

(låten stämmer)

Jag minns det som igår, första gången jag såg dig. Det var vid långsjön någongång i början av Juni 2007. Jag hade varit med Matte och Pernilla och tagit det lugnt på några klippor när vi var påväg hem. Axel och hans kompis Noah kom cyklande på samma väg och jag vet inte hur,men vi bestämde iallafall att gå till någon badbrygga. Jag hade sett min drömkille, han ska jag ha var det första jag tänkte. Jag blev alldeles varm i kroppen så fort jag kollade på honom, helt perfekt. Och där satt han brevid mig och vi pratade om spöken har jag för mig , haha. Tiden rann snabbt iväg och dom var tvugna att dra hem. Fan tänkte jag! Gick och tänkte på Axel i flera dagar efter den där gången men kände att det inte var någon idé att ens försöka.

Dagarna gick och blev veckor som sedan blev månader. Det var Augusti. Den 18 om jag minns rätt , för det var 2 dagar innan skolan började. En kompis skulle ha fest och jag och Pernilla bestämde oss för att dra dit. När vi gick av bussen och skulle möta dom andra så stog han där, Axel. Kan inte beskriva glädjen jag kände. Killen som jag verkligen hade fallit för , utan att ens känna honom , skulle på samma fest. kanske hade man en chans nu ?  
Vi gick hem till hon som skulle ha festen och Axel och Emil skulle dra nästan på en gång för att köpa sprit eller vad det nu var. Trodde inte han skulle komma tillbaka men det gjorde han minnsan. Mina ögon och tankar var riktade mot honom nästan hela kvällen. Dock gjorde jag ett väldigt stort misstag som jag inte tänker gå in på här i bloggen men Axel vet vad jag menar och du ska veta att det inte betydde ett dugg för mig.

Klockan började bli rätt mycket och jag satt på en säng , halv seg. Så kom han där , ensam , och jag kunde inte hålla mig längre , nångång måste jag ta första steget. Jag bad Axel följa med mig ut på verandan som låg en våning upp. Han följde med utan att fråga varför och där gick jag med hopp om att kanske få lära känna denna underbara kille.

Vi satt och pratade ett bra tag om allt mellan himmel och jord. Jag berättade också om hur jag känt för honom sedan den där gången vid Långsjön. Jag fick höra något som jag verkligen inte trodde var sant , han sa att han hade känt samma sak. Jag kunde inte vara lyckligare.  Äntligen!


Vi sov kvar där, bytte nummer och jag var tvungen att dra tidigt på morgonen dagen efter så det blev inte mycket prat då. Men vi bestämde att vi skulle träffas igen. Och den gången blev det en lång promenad runt i Balingsnäs. Jag hade nog ett leende på läpparna hela den kvällen, hade aldrig känt så som jag gjorde. Drunknade i kärlek , även fast det var tredje gången vi träffades. Jag kan bestämt säga att jag tror på kärlek vid första ögonkastet, iallafall i det här fallet.

Den 22 Augusti så blev det vi. Jag vet att det låter rätt tidigt att bli tillsammans, men när känslorna bestämmer så är det bara att lyda. Och det är verkligen ingen jag ångrar. Du är det bästa som hänt mig och jag älskar dig så otroligt mycket. Jag är världens lyckligaste flickvän med dig. Hoppas att det här håller länge, oändligt länge!

När jag ser tillbaka på allt och inser vilken tur jag hade som fick dig så blir jag bara mer och mer glad över att det fortfarande är vi. Du har fått mig att känna känslor som jag aldrig känt förut. Vad som än händer så kommer du alltid att ha en plats i mitt hjärta. Puss på dig.

Stephanie<3 Axel
image67

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0