Te och macka.

Precis vad jag nyss stoppat i mig. En ost och skink macka och en kopp te med honung. Och jag säger bara såhär, det var första gången jag smakade te med honung och herre min skapare vad gott det var. Skulle kunna dricka flera liter. Haha!
Ikväll är det Lilla Al-Fadji och 100 Höjdare. Det ska jag minsann kolla på, om jag inte somnar innan förståss men det tror jag inte. Har riktigt svårt att sova när jag är täppt i näsan för jag kan inte andas bara genom munnen. Obehagligt. Gud vad mycket "intressanta" saker jag kommer med här i bloggen. Kan även tillägga att jag har börjat flagna eller fjälla eller vad det nu heter, efter mina solbesök. Trist men det är bara att keep going. Pressa i solariet.
Min blogg är lite som pappa och Anki brukar säga när pappa säger nått ointressant. "Skriv det i din blogg" Haha. Här har vi ett levande bevis på en blogg med ointressanta saker. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här. En dagbok/blogg är vell till för att skriva av sig alla sina tankar, om vad som har hänt under dagen osv osv. Och det här är mina tankar. Ointressanta som intressanta. Även fast kanske 90% av allt jag skriver är ointressant. Det blir vell lite sisådär kul ändå.

Nog med strunt. Nu ska jag göra mig iordning för att bänka mig framför tvn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0