Usch

Tycker det är så hemskt det där som hände lilla Engla. Visst kände man på sig att hon inte skulle hittas vid liv men när man väl får reda på det så känns det så jävla hemskt. Stackars flicka och stackars hennes familj.
Helt seriöst.. vad är det för jävla värld vi lever i ?
Tänd ett ljus för henne och hennes familj klockan 9 ikväll.. eller tänd flera vettja!

Så vad har jag gjort idag?  Åkte iväg och träffade pernilla och någon martin förut. Åkte sedan hem till matte ett tag men kände att jag började bli ännu mer sjuk så jag drog hem. Fy alltså. Blir typ bara värre och värre. Har så sjukt ont i halsen och feber har jag nu också. Antar att jag blir hemma imorgon.  Hörde att honung är bra. Så jag vill ha te och honung.. kom och ge mig!?Just nu är det full rulle kanelbulle i vårat hus. Mormor är här och storstädar med mamma. Och då menar jag storstädar. Från golv till tak. Haha! Mormor är snäll hon. Hon berättade även att hon skulle gå till frisören och göra slingor och sedan köpa ett solkort på 10 gånger. Hon ville fräscha upp sig med andra ord ha ha. lilla mormor. Kanske inte så intressant fakta men nu fick det bli nerskrivet ändå.. som lite utfyllnad i denna torra blogg.


Nåja nåja! Nu ska jag göra något som jag har sagt länge. Dricka te. har nog sagt det i flera dagar nu men det har aldrig blivit av. men nu är det på tiden. halsen skriker efter det.


over and out.. see ya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0