Kvällensådär ja, nu har jag också fixat bilder på min så kallade " outfit" som dom flesta brukar lägga ut i sina bloggar och självklart följer jag efter och gör samma sak haha. och för dom som inte är intresserade så är det bara att blunda.
Sitter för tillfället och väntar på middagen, det blir grillat och bakpotatis! Riktigt gott. Och efter det så drar jag som sagt till axel. Jag är riktigt sugen på godis och is té så jag stannar nog på pressbyrån och köper det.
Har inte så mycket mer att skriva, kanske blir ett inlägg lite senare om jag orkar.
Ha en bra kväll.

<3


shopping i bilder

Kom nyss hem från vällingby där det (nästan) blev allt annat än en bikini haha. Fanns mycket mer saker jag ville köpa men känner att jag behöver spara lite pengar och inte göra av med allt på en gång.

här kommer lite bilder på det jag köpt dom två senaste veckorna:
    

    


Nu ska jag plocka iordning här i rummet och sen göra mig iordning för att åka till pojken. Han har köpt ett xbox så det blir vell spelande hela kvällen skulle jag gissa på haha.    ha en bra dag

Tjena mittbena

Ännu en super varm dag och man kan knappt vara ute i 5 minuter utan att svetten rinner.
Vaknade vid halv tolv och gjorde iordningen en tallrik med yoghurt och satte mig ute på veranden och la mig sedan på gräsmattan och solade. För tillfället så har jag tagit en liten paus och satte mig framför datan för att svalka lite haha.
Känner verkligen att jag måste bättra till brännan , är väldigt blek om man jämför med alla andra. Usch usch!

Funderar på att ta en sväng till vällingby sen för jag skulle behöva en ny bikini, det är ju massa rea nu så någon lär jag ju hitta. Hoppas på det iallafall! Kanske stannar på solaiet för att fuska till mig lite färg också, men det återstår att se.
Nåja, nu ska jag återgå till mitt solande.


(gotland 07)

Miss you
Ny design

Nu känns det ännu roligare att börja blogga igen när man har en ny "look" med lite färg i haha. Och åter igen är det Michis som hjälpt mig med den. Tack! Det har inte blivit något scrub tittande än , fastnade framför msn istället.
Men det ploppade upp en sak i mitt huvud som jag hade lust att skriva ner här, och det är min kärlek. Jag och Axel (som ni läst om tidigare) har varit tillsammans i snart 1 år och det känns helt sjukt. Att JAG har klarat av att ha ett förhållande i ett år. Och tröttnat har man inte gjort, oh nej, eller visst har man haft sina bråk så man blivit så förbannad att man har haft lust att strypa honom , men det är inget jag tänker göra haha. Men hur som haver, om man bortser från bråken (som i stort sett alla förhållanden har) så är jag så otroligt lycklig. Det som är så skönt att när vi haft ett bråk som nästan skulle kunna starta ett tredje världs krig så blir det ganska snabbt bra igen och man blir lika glad och lycklig som man var innan. Det jag hoppas på nu är att det här håller länge.. j*vligt länge, för den här killen har fått mig känna känslor jag aldrig känt förut!

axel och jag


Ne nu jävlar.

Nu har det vart dött här länge.. för länge! Men nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen.
Så yeah, back on track.
Nu har man flyttat, varit i halmstad med pojkvännen och bara varit hemma och njutit av det fina vädret.
Tiden som återstår på sommarlovet blir nog till att bara vara hemma och inte göra något speciellt. Drar i och försig upp till Jannike i norrtälje ihelgen för en utgång och bara leva livet. Var ett tag sen vi sågs nu så det är verkligen på tiden!!

Har list brist på ord känner jag , även fast det var 100 år sen sist jag skrev. haha..

ska kolla lite på scrubs nu och sedan kanske det har ploppat upp lite mer saker att skriva om.

Bloggtorka återigen..

Ännu en gång har det gått väldigt lång tid sen jag skrev. Men har inte haft någon lust eller ork alls till att skriva. Men nu har jag jobbat klart och har ett sommarlov att njuta av.
För tillfället så är mamma och familj i skärgården hela veckan så jag och min älskade pojkvän bor här hemma och passar hundarna. Sen har jag en flytt att tänka på, den är dock flyttad pga vissa saker som jag inte minns vad. Men hur som haver så måste jag åka till pappa någon dag och packa det sista.
Det är nog väldigt tomt där hemma nu eftersom han sålt nästan allting.. lite tidigt om jag får säga det haha!

men men ville mest säga att jag är back on track..

RSS 2.0