Bloggtorka

Nu var det ett sjukt bra tag sen jag skrev senast. Över en vecka. Anledningen är att först blev jag förflyttad till publishme och kunde inte skriva på ett tag och sen har jag haft fullt upp. Bland annat fått sommarlov, vart ute och åkt båt,vart med pojkvännen och även börjat jobba. Så för första gången i mitt liv så jobbar jag haha. På ett dagis dessvärre men det får jag stå ut med. Hamnade på småbarns avdelningen så man förstår inte så mycket av vad barnen säger, blir mest gulligull.

Lönen är inte den bästa heller men med tanke på att det är ett jobb man fick från kommunen så förstår jag tim priset.. men ändå surt!

Imorgon börjar jag klockan 7 så måste gå upp vid halv 6. Förstår inte varför jag erbjöd mig till det för jag kommer aldrig orka upp.. smart skafft!

Aja nu blir det snart mat och efter det duss,platta håret och sedan somna till film.

Onsdag

Fy bubblan vad varmt det var/är idag. Trodde jag skulle rammla ihop till en liten pöl när jag gick från vinterviken till tuben. Så sjukt varmt och min kondis på det = döden!
Men iallafall jag överlevde, tur det va? Efter picknicken med klassen så drog jag dum som jag är till söder och solade solairum. Så nu börjar brännan synas mer. Haha.

Jag har släpat mina fötter sista biten hem pga skavsår. Nya Flippflopp är verkligen usla ibörjan. Ont som fan. Så imorgon blir de ballerina iallafall.

Jaja, orkar inte sitta och skriva något mer. min hjärna är borta av värmen

image93

slänger in en bild på min "tuffa" pappa. YE!

skönast everdet här är en av dom skönaste reklamerna jag sett. HAHA

Ja fy fan.

image92
Så mycket som är på gång nu, skolavslutning,jobb,flytt..
Känner mig sönderstressad och ingen lugn stund blir det den första tiden på sommarlovet heller.
Jag längtar verkligen tills jobbtiden är över och jag får ett sommarlov att njuta av.

En vecka utomlands kanske det blir också. Sitter och pratar med simon och han är hur taggad som helst och även jag. Så när lönen rullar in på kontot blir det förmodligen en resa beställd och tänkte även börja kolla på tatueringar. Vill så gärna ha en.

Nu är det inte mycket kvar av rensandet. Det är bara det som ska packas ner kvar. Känns riktigt skönt.
Nu vill jag bara att flytten ska komma, ska bli skönt.

Imorgon blir det picknick med klassen. Ska bli mysigt och även när det är bra väder. Så möter upp Linda och Emelie 10 i 11 i lijleholmen och åker sedan till aspudden där resten är.

nu ska jag ta och dammsuga rummet och städa lite. ha en bra kväll

Dagens köp

   

1. Det blev ett par "gladiator" skor från din sko. haha
2. Ett sött nagellack
3. Och ett linne från stadium

Tisdag

2 dagar kvar till skolavslutningen. Känns helt sjukt!! Tiden har verkligen gått fort men det är inget som jag klagar på, får hoppas att veckorna som jag jobbar går fort också.

Idag blev det solariet direkt efter jag vaknat och sedan hem för att duscha och göra mig iordning och sen upp till vällingby för att köpa skor,linne och nagellack. Funderar på att sola imorgon med så att jag blir mer brun inför torsdag. Känns lite fel att sola solarium när det är sånt här väder ute men det går fortare så skit samma. Lite dubbel sol är aldrig fel.

Nu ska jag nog fortsätta att rensa mitt rum så det inte blir så mycket kvar att göra i slutet innan flytten.

Hold on


Fröken nästa?

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid till datorn. Men idag var sista skoldagen så nu slipper jag pluggandet iallafall.

Fick även samtal idag om frågan fall jag ville jobba på en förskola dom 3 första veckorna på sommarlovet. Och jag vet inte varför jag sa JA till det jobbet när jag sagt att jag aldrig någonsin skulle kunna jobba på ett dagis eller liknanade. Men 6 tusen får vell vara i mina tankar medans jag kämpar dom där 3 veckorna. Bättre än ingenting och då kan jag njuta resten av sommarlovet.

Imorgon är jag ledig så funderar på att åka in till söder och sola samt försöka hitta något till skolavslutningen.

Pappa fyller även 44 idag så kanske ska ta och köpa något till honom och även till mamma som fyllde 39 i fredags. Mycket födelsedagar vid den här tiden, kusinen fyller även 2 på lördag.

Aja nu ska jag fortsätta att rensa mitt rum inför flytten

RSS 2.0